Egyszerű, de nagyszerű online szabadulószoba, mely különlegessége abban rejlik, hogy a feladatok jellege és kinézete teljesen a megrendelő arculatához igazítható.

Jelenleg kétféle játék elérhető, (logikai akadálypálya és hackertámadás) melyeket a játékosoknak egyesével vagy csapatban kell megoldaniuk. A toplista a jó válaszok, az elért időeredmény és felhasznált segítségek száma alapján alakul.

Akár 1000 ember is játszhat egy időben csapatban vagy egyénileg. 

Így működik

A játék egy egyedileg fejlesztett, arculatra szabott microsite-on kezdődik, ahol a játékosok / csapatok megkapják a szükséges információkat a játékhoz. A feladatsor jellemzően logikai fejtörőkből áll, de az adott megrendelő profiljához is könnyedén igazíthatóak.

Minden kérdés mellett van egy kisebb, illetve egy nagyobb segítség opció is. Ha így sem menne a feladvány a játékosnak, akkor átugorhatja a kérdést. Természetesen ezeket mind követni tudjuk és a végeredmény ezeket figyelmbe véve alakul ki.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

Különlegessége a játék könnyen alakíthatóságában rejlik. Könnyedén beépíthetünk képeket, videókat, egyéni feladványokat a feladatsorba. A játék szintje lehet könnyű, közepes vagy nehéz is.

A játék akár saját weblapon is futtaható!

Egyedi 2D-s 3D-s játékmódok is megvalósíthatóak, ezzel kapcsolatban keress minket bizalommal.

Brandingelnéd?

A játék széleskörűen brandingelhető és ráadásul ez benne is van az alapárban!

Brandingelnéd?

Price list

Fill your name and email address and we send You our pricelist in 1 business day!

Success!

Inquiry

Answer 8 easy questions about your event and we get back to You with the quote!