Egyszerű, de nagyszerű online szabadulószoba, mely különlegessége abban rejlik, hogy a feladatok jellege és kinézete teljesen a megrendelő arculatához igazítható.

Jelenleg kétféle játék elérhető, (logikai akadálypálya és hackertámadás) melyeket a játékosoknak egyesével vagy csapatban kell megoldaniuk. A toplista a jó válaszok, az elért időeredmény és felhasznált segítségek száma alapján alakul.

Akár 1000 ember is játszhat egy időben csapatban vagy egyénileg. 

 

Így működik

A játék egy egyedileg fejlesztett, arculatra szabott microsite-on kezdődik, ahol a játékosok / csapatok megkapják a szükséges információkat a játékhoz. A feladatsor jellemzően logikai fejtörőkből áll, de az adott megrendelő profiljához is könnyedén igazíthatóak.

Minden kérdés mellett van egy kisebb, illetve egy nagyobb segítség opció is. Ha így sem menne a feladvány a játékosnak, akkor átugorhatja a kérdést. Természetesen ezeket mind követni tudjuk és a végeredmény ezeket figyelmbe véve alakul ki.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

Különlegessége a játék könnyen alakíthatóságában rejlik. Könnyedén beépíthetünk képeket, videókat, egyéni feladványokat a feladatsorba. A játék szintje lehet könnyű, közepes vagy nehéz is.

A játék akár saját weblapon is futtaható!

Egyedi 2D-s 3D-s játékmódok is megvalósíthatóak, ezzel kapcsolatban keress minket bizalommal.

Brandingelnéd?

A játék széleskörűen brandingelhető és ráadásul ez benne is van az alapárban!

Brandingelnéd?

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!