Egy interaktív zenegép, mely bárkiből DJ-t csinál két perc alatt! 20 zenei stílusban zenélhetünk a 40 kocka tologatásával. Egyszerre akár 4-en is játszhatnak vele. Az aktivitást 1 dj-animátor is segíti.

Bérelhető céges bulira, expókra, fesztiválokra vagy promócióhoz.

Itt is megtalálsz minket: www.mashmachine.hu

AJÁNLATKÉRÉS

így működik

A MashMachine egy interaktív zenegép, mely a kockák alján lévő qr kódokkal működik. Ahogy egy kockát az üveglapra helyezünk, egyből hallhatjuk is a hangját. Az sem mindegy, hogy hova tesszük, mert a széleken a hangok különböző effekteket, filtereket kapnak. Egy stíluson belül 40 kocka van (10 VOKÁL, 10 DOB, 10 BASSZUS és 10 DALLAM).

Az eszközt animátorunk egy applikáció segítségével irányítja, ahol a vendégek kérésére a stílusokat váltogatja, illetve akár rögzíti és emailben elküldi a mixeket.

Ezért különleges

Ezért különleges

A MashMachine-t mindenki ki szeretné próbálni! Egy egyszerű ötleten alapul, mégis mágnesként vonzza a tekinteteket és ügyes animátorunknak köszönhetően a vendégek pillanatok alatt már a közös mixüket készítik.
Az eszköz működése fél percben elmagyarázható és azok is azonnal sikert érhetnek el benne, akiknek semmi közük a ritmushoz. 
A 20-30 változatos zenei stílusoknak köszönhetően minden korosztály megtalálja a kedvencét; a rock-tól a techno-n át egészen a komolyzenéig.
Az eszközt egy 1000 W-os professzionális hangfallal szállítjuk, de rendelhető akár vezeték nélküli fejhallgatókkal is, így az sem akadály, ha éppen előadás zajlik mellette.

Kettő eszköz is elérhető, Illetve, akár egyedi hangokat is be lehet állítani: pl. egy orvoskonferencián szívdobogás, illetve horkolás hangok is bekerültek már a vokálok közé.

BRANDINGelnéd?

A MashMachine nagyon egyszerűen, gyorsan és látványosan brandingelhető! Az eszköz köré akár 2 munkanap alatt egyedi nyomat készíthető, mely a későbbiekben díjmentesen használható. A 40 darab kocka grafikája is könnyen cserélhető vagy csak színre igazítható.
Mivel az eszköz QR kódokkal működik, így a kockák helyett használhatunk akár más tárgyakat is (pl. üdítősdoboz, konzerv, stb.)
Volt már arra is példa, hogy egyedi formát készítettünk a MashMachine köré. Nincs lehetetlen. 

BRANDINGelnéd?

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

Eszköz helyigénye:

0,7 x 0,7 méter.

Aktivitás helyigénye:

1,5 x 1,5 méter.

Telepítési idő:

30 perc.

Áramigény:

Sima fali konnektor (230 V, 200 W).

1 óra alatt ennyien használhatják:

Kb. 100-150 fő.

Ennyi eszközünk van jelenleg:

2 darab. Akár párhuzamosan is működhetnek. 

Helyszíni előírások:

Egy konnektor 10 méteres közelben.

Szabadtéren egy fedés és sík talaj biztosítása.

Fontos, hogy az eszköz ne vibráló fények alá kerüljön, mert megzavarhatja a működést.

Egyéb:

Az aktivitást nem közvetlenül színpad, hangfal mellé javasoljuk tenni.

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!