A SELFIE TOP SPINNER a Selfie Spinner nagyobb verziója, mely alatt akár 8-10-en is elférnek. Az eszközzel 15 mp-es lassított videós tartalmak készülnek, amik zenével és brandingelt kerettel kerülnek a vendégek telefonjára. Az elkészült videókat akár slideshowként is megjeleníthetjük egy kijelzőn.

Így működik

A SELFIE TOP SPINNER egy állványból, egy forgó motorizált karból, megfelelő fényforrásból és 240 fps lassításra képes, nagy felbontású kamerából áll. Amikor a vendégek beállnak középre (1-10 fő), egy gombnyomásra elindul körbe a kamera, mely nagyjából 15 mp-ig rögzít. A program a videót pillanatok alatt összevágjagyorsítja-lassítja, effekteket és filtereket tesz rá, illetve természetesen a branding is rákerül.

A videók azonnal átszinkronizálódnak egy iPad-re, ami ”sharing station”-ként működik. A videók brandingelt emailben, whatsappon, airdropon vagy qr kód beolvasással egyből eljutnak a vendégekhez.

Ezért különleges

Ezért különleges

A Selfie Spinner óriási népszerűségre tett szert az elmúlt időszakban, viszont 3-4 főnél nagyobb csoportok számára nem volt elérhető a platform mérete miatt. Ezért született a Selfie Top Spinner, amit akár nevezhetnénk a Selfie Spinner nagytesójának is. Mivel itt nem platformra állnak a vendégek, akár 10-en is elférnek a 3 méter hosszú „híd” alatt.

Amellett, hogy az eszköz rendkívül látványos, olyan egyedülálló videókat készíthetünk vele, amit a vendégek biztosan meg szeretnének majd mutatni másnak is.

A videó akár Instagram Story méretben is készülhet, mely azonnal brandingelt email formájában jut el a vendégekhez (vagy QR kód beolvasással / AirDropal). A videó alá akár zene is kerülhet, illetve pre-roll vagy post-roll videó.

A videókból akár slideshowt is tudunk készíteni, ami egyből megjelenik egy kijelzőn az aktivitás mellett, így a vendégek látják előre, hogy mire számíthatnak.

BRANDINGelnéd?

A Selfie Top Spinner látványosan brandingelhető! Az eszköz vázszerkezetén található textil és a félkör alakú kordonokon található textil is arculatra szabható (7 munkanap)

Az elkészült videókra brandingelt keret kerül, illetve természetesen az email szövege is megváltoztatható.

Az elkészült videókat akár slideshowként is megjeleníthetjük egy kijelzőn, ami a brandingelt keret miatt szintén hozzáad az összképhez.

BRANDINGelnéd?

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

Eszköz helyigénye:

Szélesség 4 x 3,5 méter. Magasság: 2,5 méter.

Aktivitiás helyigénye:

4 x 4 méter, a mozgó kar miatt biztonsági okokból.

Telepítési idő:

Kb. 2 óra. A rendezvényre jellemzően 2-2,5 órával hamarabb érkezünk.

Áramigény:

Sima fali konnektor (230V, 200W) de akár akkumulátorról is működtethető.

1 óra alatt ennyien használhatják:

Kb. 35-40 videó készül, 1 videón akár 10 ember is szerepelhet.

Ennyi eszközünk van jelenleg:

1 db.

Helyszíni előírások:

Teljesen sík talajra és egy asztalra lenne szükségünk a vicces kiegészítőknek. Szabadtér esetén fedés vagy sátor biztosítása.

Sima fali konnektor a közelben.

Egyéb:

Kordonokkal és kiegészítő fényekkel is készülünk, a biztonság érdekében.

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!