A Paint my Event egy közösségi festős aktivitás, ahol egy előre leegyeztetett képet fogunk a vendégek segítségével megfesteni. A kollégánk hátulról egy laserpointer segítségével irányítja a rajzolást. A rajzban bárki részt vehet akár csak egy ecsetvonásra is!

így működik

A 150x100 cm-es plexi lapot egy állványba rögzítjük, ezen fog elkészülni a nagy mű ­– méghozzá a vendégek keze által!

Kollégánk végig segíti az alkotás folyamatát onnantól kezdve, hogy az érdeklődő vendégeknek kezébe adja a megfelelő színű filcet / festéket és hátulról egy laserpointer segítségével mutatja, hogy hol rajzoljon. Amennyiben a helyszín igényli, mikroportot is biztosítunk, amivel biztosan eljutnak az instrukciók a tábla túloldalára.

Az alkotás folyamatában részt lehet venni akár csak egy pillanatra is, de akár bele lehet folyni komolyabban is. Nagyjából 4-6 óra alatt készül el egy festmény vendégek számának és szerepvállalásának függvényében.

Az hogy mit fogunk festeni, az pedig csak rajtatok múlik: rendezvény előtt 2-3 héttel az Ügyfél kérése alapján kollégánk elkészít egy vázlatot.

Ezért különleges

Ezért különleges

Ez egy olyan egyedülálló program, melyhez hasonlóval még biztosan nem találkozott senki idehaza – de még a kontinensen sem! 

Amellett, hogy látványos, rendkívüli csapatösszetartó ereje is van a közös alkotásnak.

Különleges lehetőség az is, hogy az elkészült mű akár az Ügyfék tulajdona is maradhat, így kihelyezhető irodában vagy akár felajánlható jótékony célra.

Igény esetén akár a teljes folyamatról timelapse videó is készíthető, ami egy szuper digitális tartalom az utókor számára

Branding

Ha a klasszikus értelemben nem is lehet brandingelni, de a festmény témája, színvilága természetesen lehet akár vállalathoz köthető is. 

Az alkotás alatt készített timelapse videó szuper tartalom a közösségi média felületekre. 

Branding

Több infó hamarosan!

Addig is keress minket bátran az info@bigfun.hu email címen!