Bírod a magasságot? Most kiderül!

Egy komplex VR élmény, ahol a vendégek megtapasztalhatják, hogy milyen érzés 80 emelet magasban végigsétálni egy 20 cm széles deszkán. A teljes élményt ventilátorokkal is támogatjuk.

Az aktivitást kollégánk felügyeli és közbelép, amennyiben indokolt.

így működik

Miután a játékos felvette a VR szemüveget, egy liftben találja magát, amivel elindul a felhőkarcoló legfelső emeletére. Nyílik az ajtó, a játékos arcát lágy szellő csapja meg (kollégánk bekapcsolja a ventilátort), és elétárul New York látképe, a lábai előtt pedig egy deszka (valóban ott egy deszka előtte), ami a végtelenbe tart. Mindenkit lesokkol a látvány, még a legbátrabbak is hátrahőkölnek.
Aki ki mert menni a deszka végéig és vissza is tért onnan, akár mehet a következő szintre, ahol egy „jetpack” segítségével repkedhet a városban kijelölt pályán.

ezért különleges

ezért különleges

Egy egyedülálló, komplex VR élmény, ami garantáltan nyomot hagy a vendégekben. A kijelzőnek köszönhetően nem csak a játékos, de a nézők/ várakozók is részesei lehetnek a játéknak.

A tériszony leküzdése után akár részt vehetünk egy versenyen is, melyben egy ”jetpack” segítségével repkedhetünk a városban egy kijelölt pályán. Ez a játék időre megy, így akár bajnokság is szervezhető belőle.

FONTOS

A VR szemüvegek kiválóan alkalmazhatók kültéri környezetben is, azonban ilyen esetben gondoskodni kell valamilyen fedésről, például fényzáró sátorról vagy egyéb védelmi eszközről. A közvetlen napsütés zavarhatja a készüléket, így csak a megfelelő fedés segítségével garantálható az optimális játékélmény.

A működéshez stabil internetkapcsolat szükséges. A routert természetesen biztosítjuk, de stabil 4G hálózatnak elérhetőnek kell lennie a helyszínen.

 

FONTOS

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

Aktivitás helyigénye:

2 x 3 méter.

Telepítési idő:

Kb. 1 óra.

Áramigénye:

Sima fali konnektor (230V).

1 óra alatt ennyien használhatják:

Kb. 20 vendég.

Ennyi eszközünk van jelenleg:

2 darab.

Helyszíni előírások:

Konnektor 10 méteres közelségben.

Szabadtér esetén FÉNYZÁRÓ fedés vagy sátor.

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!