A SELFIE SPINNER a legfrissebb trend a rendezvény szórakoztatásban. Segítségével egyedülálló videós tartalmakat készíthetünk, melyet azonnal a vendég telefonjára küldjük, így az egyből megosztható a Instagramon vagy Facebookon. 

Így működik

A SELFIE SPINNER egy kör alakú platformból, egy forgó motorizált karból, megfelelő fényforrásból és egy nagy felbontású kamerából áll. Amikor a vendégek felálltak a platformra (1-3 fő), egy gombnyomásra elindul körbe a kamera, mely nagyjából 10 mp-ig rögzít. A program a videót pillanatok alatt összevágjagyorsítja-lassítja, effekteket és filtereket tesz rá, illetve természetesen a branding is rákerül.

A brandingelt videó emailben vagy egy qr kód beolvasással egyből eljut a vendégekhez.

Az aktivitáshoz 1 vagy 2 fő személyzetet biztosítunk.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A Selfie Spinner egy vadiúj trend, mely minden rendezvény fénypontja lesz még jónéhány éven át. Amellett, hogy az eszköz rendkívül látványos, olyan egyedülálló videókat készíthetünk vele, amelyek biztosan elvarázsolják a vendégeket.

A videó akár Instagram Story méretben is készülhet, mely azonnal brandingelt email formájában jut el a vendégekhez (vagy QR kód beolvasással / AirDropal). A videó alá akár zene is kerülhet, illetve pre-roll vagy post-roll videó.

A videókból akár slideshowt is tudunk készíteni, ami egyből megjelenik egy kijelzőn az aktivitás mellett, így a vendégek látják előre, hogy mire számíthatnak.

BRANDINGelnéd?

A Selfie Spinner látványosan brandingelhető! Az eszköz vízszintzes felületére akár 3 munkanap alatt egyedi nyomat készíthető, mely összhangban lehet az iPad kezdőképernyőjével.

Az elkészült gifekre/videókre brandingelt keret kerül, illetve természetesen az email is a márka arculatához igazhítható.

BRANDINGelnéd?

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

Eszköz helyigénye:

1,5 x 1,5 méter.

Aktivitiás helyigénye:

3 x 3 méter, a mozgó kar miatt biztonsági okokból.

Telepítési idő:

Kb. 1,5 óra.

Áramigény:

Sima fali konnektor (230V, 200W) de akár akkumulátorról is működtethető.

1 óra alatt ennyien használhatják:

Kb 35 videó készülhet, 1 videón maximum 3 ember szerepelhet.

 

Ennyi eszközünk van jelenleg:

3 darab illetve egy Selfie Top Spinner!

Helyszíni előírások:

Teljesen sík talajra és egy asztalra lenne szükségünk a vicces kiegészítőknek. Kordonokkal is készülünk, a biztonság érdekében.

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!