A SELFIE MIRROR ötvözi a stílusos megjelenést és a tökéletes minőségű fényképeket, melyet a vendégek szerkeszthetnek, megoszthatnak és kinyomtatva hazavihetnek.

Így működik

A vendégek kiválasztják a nekik tetsző kiegészítőket, felveszik kedvenc pózukat, a ”tükör” visszaszámol és elkészíti a tökéletes fotót/gifet/boomerangot. A felszín egy profi tükörreflexes Canon kamerát rejt, mely stúdióvakunknak köszönhetően bármilyen körülmények között tökéletes fotókat készít. A 40" érintőképernyőn a fotókat könnyedén lehet szerkeszteni, emailben elküldeni vagy Facebookon megosztani.

10 másodperc alatt elkészül a kinyomtatott fénykép is, melyet tökéletes minőségben, 10x15 vagy 5x15 cm-es fotópapírra nyomunk – az előzetesen elkészített design szerint.

Az elkészült fotók azonnal felkerülnek egy privát online galériába, így ezekhez az ügyfél egyből hozzáfér.

Az aktivitás mellé 1 fő animátort is biztosítunk, aki végig segíti a fotózkodást.

A tükröződés miatt beltéren javasoljuk a használatát!

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A Selfie Mirror különlegességét elegáns stílusa adja, melyet kérésre vörös szőnyeggel és kordonokkal teszünk még egyedibbé.

A tükörreflexes kamerának és a professzionális stúdióvakunak köszönhetően fényviszonytól függetlenül tökéletes teljes alakos képek készülnek, melyeket 10 mp alatt ki is nyomtatunk a vendégeknek KORLÁTLAN SZÁMBAN. A fotók mellett boomerang is készíthető.

Széles kiegészítő választékunkból minden korosztály és minden vendég megtalálja a kedvencét, a használt készletet az adott rendezvény stílusához igyekszünk igazítani.

225x225 cm-es feszített textil fotófalaink tökéletes hátteret biztosítanak a fotózáshoz. Jelenleg 40 különböző minta áll rendelkezésre, de természetesen egyedi hátfal gyártásában is tudunk segíteni.

BRANDINGelnéd?

A fotókra egyedi keret vagy logo helyezhető, az email szövegét is személyre szabhatjuk. Ezek a változtatások semmi extra költséggel nem járnak.

Ha valaki ennél többre vágyik, szívesen segítünk egyedi 225x225 cm-es feszített textil fotófal gyártásában (6 munkanap), mely a továbbiakban díjmentesesen használható. Igény esetén szívesen segítünk egyedi habkarton eszközök gyártásában is!

BRANDINGelnéd?

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

Eszköz helyigénye:

1 x 1 méter.

Aktivitás helyigénye:

2 x 2 méter (2x3 méter háttérfallal együtt).

Telepítési idő:

Kb. 1 óra.

Áramigény:

Sima fali konnektor (230V, 200W).

1 óra alatt ennyien használhatják:

Kb. 60-70 fotó készülhet. Egy fotón akár 6-an is elférhetnek.

Ennyi eszközünk van jelenleg:

1 darab.

Helyszíni előírások:

A visszatükröződés miatt nem ajánlott kültéren elhelyezni.

Konnektor 10 méteres közelségben.

Egy asztal a kiegészítőknek - ha megoldható.

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!