A SELFIE CRUISER egy mobil fotóautomata, amivel szabadon mozoghatunk a rendezvény teljes területén, így mindig ott tudunk lenni, ahol a legnagyobb történés van!  Szuper eszköz, ha forgalmat szeretnénk generálni a standunhoz!

Ráadásul a képek/boomerangok nem csak digitálisan megoszthatóak, de nyomtathatóak is. Tekerj lejjebb és elmeséljük, hogyan!

Így működik

A Selfie Cruiser akkumulátorról működik és animátorunk tartja kezében a rendezvény egész ideje alatt. Kollégánk a megbeszélt útvonalakon közlekedve buzdítja fotózkodásra a rendezvény résztvevőit. Az elkészült fotók és boomerangokra branding kerül és azonnal meg lehet osztani digitálisan (Ügyfél preferencia alapján), és természetesen akár nyomtatás is lehetséges.

A nyomtatásra két lehetőség van: 1. Kollégánk a standhoz/helyszínhez tereli a vendégeket, ahol egy iPad-en kiválaszthatják a saját fotójukat, amit azonnal ki is tudnak nyomtatni. (Egy kép 8-10 mp) 2. Akkumulátoros nyomtatóval azonnal kinyomtatjuk a képet ott, ahol fotóztuk. (Egy kép 50-60 mp.)

Az elkészült fotók azonnal felkerülnek egy privát online galériába, így ezekhez az ügyfél egyből hozzáfér.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

Ez első olyan fotós aktivitás, amivel akár egy fesztivál nagyszínpada előtt is készíthetünk brandingelt fotókat/boomerangokat, melyeket ráadásul akár azonnal nyomtathatunk is.

Ha a fotókat csak egy megadott helyszínen lehet átvenni, könnyen érdeklődőket, forgalmat generálhatunk standunkra. (pl. fesztiválon, expon). A képek/boomerangok azonnal felkerülnek egy felhőbe, így a fotózás pillanatában megjelenik azonnal a kihelyezett Sharing Station képernyőjén.

A legújabb iPad Pro nagy érzékenységű kamerájának és a professzionális körfénynek köszönhetően meglepően jó minőségű fotók/gifek/boomerangok készíthetőek vele.

BRANDINGelnéd?

A fotókra egyedi keretet vagy logot helyezhetünk, de akár egyedi stickereket, digitális kiegészítőket is készíthetünk, melyek közül a vendégek választhatnak a képernyőn. A kezdőképernyőt és az email szövegét is arculatra szabhatjuk természetesen. Ezek a változtatások semmi extra költséggel nem járnak.

BRANDINGelnéd?

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

Eszköz helyigénye:

Folyamatosan mozgásban van, így irreleváns. 

Aktivitás helyigénye:

Nincs konkrét helyigénye. Az animátor folyamatosan mozgásban van. Opcionálisan elhelyezhető a standon egy iPad állványon és egy fotónyomtató. Ehhez kb. 1x0,5 m helyre van szükség.  

Telepítési idő:

Nem szükséges, az eszközt startra készen szállítjuk. Amennyiben a "sharing station" és a nyomtató is megrendelésre kerül, úgy 1,5-2 órával kell számolni. 

Áramigény:

Az eszköz akkumulátorról megy, a "sharing station"-höz és a nyomtatóhoz sima konnektorra van szükségünk.

1 óra alatt ennyien használhatják:

Egy óra alatt akár 40-50 fotó is készülhet. Akkumulátoros nyomtató esetén a nyomtatási folyamat valamivel lassabb. Több Cruiser is üzemelhet egyszerre.

Ennyi eszközünk van jelenleg:

4 darab.

Helyszíni előírások:

Az online megosztáshoz és a "sharing station"-höz térerőre vagy helyi wifi hálózatra van szükségünk.

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!