Megérkezett az első olyan fotóautomata, mely a kiterjesztett valóságot használva lehetővé teszi, hogy világsztárokkal, mesehősökkel vagy az adott márka arcaival pózolhassunk, majd egyből ki is nyomtathassuk a képet!

A karakterek ugyanúgy mozognak, mintha ott lennének velünk a helyszínen. 

Így működik

Maga az eszköz 49”-os érintőképernyővel, egy speciális kamerával és egy villámgyors fotónyomtatóval rendelkezik. A vendég a képernyőn kiválaszthatja, hogy kivel vagy kikkel szeretne fotózkodni (akár 10 karakter közül is választhat maximum 5-öt egyszerre). A karakterek beállnak pózolni a vendég mellé, mintha ők is ott lennének a helyszínen.

A fotót követően a karakterek kivonulnak a képből, a vendég pedig nyomtathatja a képet, illetve természetesen el is küldheti magának.

Az elkészült fotók azonnal felkerülnek egy privát online galériába, így ezekhez az ügyfél egyből hozzáfér.

Az aktivitás mellé 1 fő animátor is jár, aki végig segíti a fotózkodást.

Előkészületek

FONTOS: Selfie AR a többi aktivitásunkkal szemben nem egy ”kulcsrakész” aktivitás. Szükség van némi előkészületre: amennyiben nem állnak rendelkezésre megfelelő videós anyagok a kívánt karakterekről, akkor először ezeket le kell készíteni egy stúdióban greenbox előtt (ezt akár teljes egészében levezényeljük vagy briefeljük természetesen).

A másik opció, hogy stock oldalól megvásároljuk a kívánt tartalmakat (ez leginkább rajzolt karakterek esetén lehetséges) Ezt követi némi programozás és videó szerkesztés.

Ezekre a folyamatokra 3 hetet mindenképpen számolni kell.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A Selfie AR-ben találkozik a legmodernebb szoftver- és hardver technológia és olyat mutat, amitől mindenki álla leesik! Szuper választás fesztiválra, expora, promóciós roadshow-ra vagy bárhova ahol fontos, hogy kitűnjünk a tömegből vagy olyat mutassunk, amit még eddig senki!

Igény esetén akár greenbox-szal is kérhető, ahol akár a háttér is kicserélhető és akár videó is rögzíthető, ahogy a vendég együtt mozog az AR karakterrel.

A 49”-es érintőképernyő és a 60 fps-sel rögzítő, nagy látószögő kamera tökéletes ”szaggatásmentes” élményt biztosít, fotónyomtatónk pedig 8 mp alatt képes egy 10x15 cm-es kép kinyomtatására.

teljes szoftver arculatra szabható, a fotókra egyedi keret vagy logo helyezhető, az email szövegét is tetszőlegesen változtathatjuk.

Maga a gépház is teljes egészében matricázható. Igény esetén szívesen segítünk egyedi habkarton eszközök gyártásában is!

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

Eszköz helyigénye:

1 x 2 méter.

Aktivitás helyigénye:

2 x 3 méter.

Telepítési idő:

Kb. 1 óra.

Áramigény:

Sima fali konnektor (230V).

1 óra alatt ennyien használhatják:

Kb. 30 fotó készülhet. Egy fotón akár 10-en is elférhetnek.

Ennyi eszközünk van jelenleg::

1 darab.

Helyszíni előírások:

Szabadtér esetén fedés vagy sátor biztosítása.

Konnektor 10 méteres közelségben.

Egy asztal a kiegészítőknek - ha megoldható.

 

Egyéb:

Amennyiben a helyszínen sok lépcső van, kérlek jelezd előre.

ÉS EZEKET LÁTTAD MÁR?

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!