A SELFIE MACHINE LIGHT egy trendi fotóautomata a legújabb iPad Pro-val, nagy teljesítményű körfénnyel és azonnal fotónyomtatással.

Jó minőségű fotókat, gifeket, boomerangokat készít, melyeket a vendégek szerkeszthetnek, digitálisan megoszthatnak és kinyomtatatva hazavihetnek.

Akár áramforrás nélkül is működtethető!

Így működik

A vendégek kiválasztják a nekik tetsző kiegészítőket, felveszik kedvenc pózukat, a gép visszaszámol és elkészíti a tökéletes fotót/gifet/boomerangot. A képre branding kerül és azonnal megosztható (emailben, QR kód beolvasással vagy AirDropon), de akár nyomtatható is 10x15-ös fotópapírra.

Az elkészült fotók azonnal felkerülnek egy privát online galériába, így ezekhez az ügyfél egyből hozzáfér.

Az aktivitás mellé 1 fő animátor is jár, aki végig segíti a fotózkodást.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A legújabb iPad Pro nagy érzékenységű kamerájának és a professzionális körfénynek köszönhetően meglepően jó minőségű fotók/gifek/boomerangok készíthetők vele. Természetesen a Selfie Machine azért jobb minőségű képeket készít, de a Light mellett szól az, hogy kis helyet foglal, könnyen hordozható, áramforrás nélkül is működtethető, illetve természetesen alacsonyabb áron rendelhető, mint a ”nagytestvér”.

Kérhető nyomtatással és nyomtatás nélkül is. Ebben az esetben a képeket a vendégek emailben, qr kód beolvasással vagy Airdropon is megkaphatják.

Széles kiegészítő választékunkból minden korosztály és minden vendég megtalálja a kedvencét, a használt készletet az adott rendezvény stílusához igyekszünk igazítani.

225x225 cm-es feszített textil fotófalaink tökéletes hátteret biztosítanak a fotózáshoz. Jelenleg 28 különböző minta áll rendelkezésre, de természetesen egyedi hátfal gyártásában is tudunk segíteni. 

BRANDINGelnéd?

A Selfie Machine „Light” rengeteg branding-lehetőséget nyújt. A fotókra egyedi keret vagy logo helyezhető, az email szövegét is személyre szabhatjuk. Ezek a változtatások semmi extra költséggel nem járnak.

Ha valaki ennél többre vágyik, a Selfie Machine gépház is braningelhető (4 munkanap), illetve egyedi 225x225 cm-es feszített textil fotófal is készíthető (6 munkanap), mely a továbbiakban díjmentesesen használható. Igény esetén szívesen segítünk egyedi habkarton eszközök gyártásában is!

BRANDINGelnéd?

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

Eszköz helyigénye:

0,5 x 0,5 méter.

Aktivitás helyigénye:

1,5 x 1,5 méter.

Telepítési idő:

Kb. 30 perc.

Áramigény:

Sima fali konnektor (230V) vagy semmi.

 

1 óra alatt ennyien használhatják:

Kb 60-70 fotó készülhet. Egy fotón akár 10-en is elférhetnek.

Ennyi eszközünk van jelenleg:

4 darab. 

Helyszíni előírások:

Szabadtér esetén fedés vagy sátor biztosítása.

Konnektor 10 méteres közelségben.

Egy asztal a kiegészítőknek - ha megoldható.

 

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!