Egy virtuális kalandjáték, mely 2-4 fős csapatokban játszhat akár 1000 játékos egy időben otthonról. A csapatoknak egy rejtélyes bűnügyet kell felgöngyölíteniük minél gyorsabban. Jelenleg 2  különböző story elérhető – 1,5 és 2 órás.

A játék teljesen interaktív,  a csapatok végig követni tudják, hogy ki hol jár a térképen. A szükséges információkért épületeket kell átkutatni (google street view-szerűen), videókat kell átvizsgálni, logikai fejtörőket megoldani és közben végig együttműködni. A csapattagok közben végig hang / videókapcsolatban vannak. 
A játék magyarul és angolul is elérhető!

Így működik

A megrendelt létszám alapján egy linket küldünk, ahol az ügyfél fel tudja vezetni a 4 fős csapatokat névvel és email címmel. Ezt követően minden játékos kap egy emailt, melyben a játékhoz szükséges első részleteket ismertetjük, illetve leírjuk, hogy kik lesznek a csapattársai. Az emailben található linkre kattintva belép virtuális lobby-ba, ahol a többi csapattársak megvárhatják egymást. Közben a csapatok felveszik egymással a kapcsolatot egy választható platformon, pl. Teams, Zoom, Google Meets.

Amikor mindenki megérkezett, egy ismertető videó után indulhat a játék. A feladatok megoldására 1,5 vagy 2 óra áll rendelkezésre (storytól függ). A csapatok minden részfeladat megoldásával közelebb kerülhetnek a megoldáshoz. Ha megakadnának kérhetnek feladatonként 2 segítséget (- pontért), illetve akár át is ugorhatják az adott feladatot.

A verseny aktuális állása folyamatosan frissül a helyes válaszok, a felhasznált segítségek és a gyorsaság alapján. Az idő lejártával a tabella is véglegessé válik, melyről emailben is tájékoztatjuk a résztvevőket.

A játék teljesen automatikusan működik, de ha egy időben játszanátok, akkor technikai ügyeletet természetesen biztosítunk a játék ideje alatt.

A csapatok akár egy időben, de akár egymástól függetlenül is játszhatnak (maximum 6 hónapon belül). Mi azért inkább azt javasoljuk, hogy egyszerre, így végig követhetik, hogy a többi csapat hol áll éppen.

Így működik

Ezért különleges

Ez jelenleg a világ egyik legjobb virtuális szabadulószobája, mely nem csak izgalmas, de interaktív is. A feladványok során Google Street View-szerű felületeken mozoghatunk, az ellenfelek aktuális helyzetét folyamatosan követhetjük, ráadásul az egész teljesen automatikusan működik!

Egy időben akár 1000-en is játszhatnak, de az sem gond, ha valaki csak később tudja lejátszani a játékot.

A játék magyar és angol nyelven is elérhető!

brandingelnéd?

200 fő fölött a játék egyes részei arculathoz igazíthatók, mely benne van az alapárban. A részletekről érdeklődj emailben vagy telefonon!

brandingelnéd?

ÁRLISTA

Kérd bemutatkozó anyagunkat, ami árlistánkat is tartalmazza! 1 munkanapon belül küldjük!

Ha rendelkezel céges email címmel, kérlek azt add meg!

Kész is! Hamarosan küldjük anyagunkat, melyben minden rendezvényre bérelhető aktivitásunk és játékunk árlistája szerepel!

Ajánlatkérés rendezvényre

Töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket,

és 1 munkanapon belül válaszolunk!