A SELFIE SPINNER segítségével egyedülálló videós tartalmakat készíthetünk. A rövid videót 1 percen belül a vendég telefonjára küldjük, így aki szeretné egyből ki is tudja tenni Instagramra vagy Facebookra.

ELÉRHETŐ: 2022. MÁRCIUSTÓL

Így működik

A SELFIE SPINNER egy kör alakú platformból, egy forgó motorizált karból, megfelelő fényforrásból és egy nagy felbontású kamerából áll. Amikor a vendégek felálltak a platformra (1-3 fő), egy gombnyomásra elindul körbe a kamera, mely nagyjából 10 mp-ig rögzít. A program a videót pillanatok alatt összevágjagyorsítja-lassítja, effekteket és filtereket tesz rá, illetve természetesen a branding is rákerül.

A videó brandingelt emailben vagy egy qr kód beolvasással egyből eljut a vendégekhez.

Az aktivitáshoz 1 vagy 2 fő személyzetet biztosítunk.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A Selfie Spinner egy vadiúj, mely minden rendezvény fénypontja lesz még jónéhány éven át. Amellett, hogy rendkívül az eszköz rendkívül látványos, olyan egyedülálló videókat készíthetünk vele, amit a vendégek biztosan meg szeretnének majd mutatni másnak is.

A videó akár Instagram Story méretben is készülhet, mely azonnal brandingelt email formájában jut el a vendégekhez (vagy QR kód beolvasással / AirDropal). A videó alá akár zene is kerülhet, illetve pre-roll vagy post-roll videó.

A videókból akár slideshowt is tudunk készíteni, ami egyből megjelenik egy kijelzőn az aktivitás mellett, így a vendégek látják előre, hogy mire számíthatnak.

BRANDINGelnéd?

A Selfie Spinner látványosan brandingelhető! Az eszköz vízszintzes felületére akár 3 munkanap alatt egyedi nyomat készíthető, mely összhangban lehet az iPad kezdőképernyőjével.

Az elkészült gifekre/videókre brandingelt keret kerül, illetve természetesen az email is a márka arculatához igazhítható.

BRANDINGelnéd?

Price list

Fill your name and email address and we send You our pricelist in 1 business day!

Success!

Inquiry

Answer 8 easy questions about your event and we get back to You with the quote!