Bírod a magasságot? Most kiderül!

Egy komplex VR élmény, ahol a vendégek megtapasztalhatják, hogy milyen érzés 80 emelet magasban végigsétálni egy 20 cm széles deszkán. A teljes élményt ventilátorokkal is támogatjuk.

így működik

Miután a játékos felvette a VR szemüveget, egy liftben találja magát, amivel elindul a felhőkarcoló legfelső emeletére. Nyílik az ajtó, a játékos arcát lágy szellő csapja meg (kollégánk bekapcsolja a ventilátort), és elétárul New York látképe, a lábai előtt pedig egy deszka (valóban ott egy deszka előtte), ami a végtelenbe tart. Mindenkit lesokkol a látvány, még a legbátrabbak is hátrahőkölnek.
Aki ki mert menni a deszka végéig és vissza is tért onnan, akár mehet a következő szintre, ahol egy „jetpack” segítségével repkedhet a városban kijelölt pályán.

Az aktivitást kollégánk felügyeli és közbelép, amennyiben indokolt.

A szemüvegeket természetesen minden játékos után fertőtlenítjük.

ezért különleges

ezért különleges

Egy egyedülálló, komplex VR élmény, ami garantáltan nyomot hagy a vendégekben. A kijelzőnek köszönhetően nem csak a játékos, de a nézők/ várakozók is részesei lehetnek a játéknak.

A tériszony leküzdése után akár részt vehetünk egy versenyen is, melyben egy ”jetpack” segítségével repkedhetünk a városban egy kijelölt pályán. Ez a játék időre megy, így akár bajnokság is szervezhető belőle.

Price list

Fill your name and email address and we send You our pricelist in 1 business day!

Success!

Inquiry

Answer 8 easy questions about your event and we get back to You with the quote!