A SELFIE MIRROR ötvözi a stílusos megjelenést és a tökéletes minőségű fényképeket, melyet a vendégek szerkeszthetnek, megoszthatnak és kinyomtatva hazavihetnek.

ELÉRHETŐ: 2022. MÁRCIUSTÓL

Így működik

A tükör egy 40” érintőképernyőt és egy professzionális Canon tükörreflexes kamerát rejt.

A vendégek kiválasztják a nekik tetsző kiegészítőket, felveszik kedvenc pózukat, a ”tükör” visszaszámol és elkészíti a tökéletes fotót/gifet/boomerangot. A felszín egy profi tükörreflexes Canon kamerát rejt, mely stúdióvakunknak köszönhetően bármilyen körülmények között tökéletes fotókat készít. Az érintőképernyőn a fotókat könnyedén lehet szerkeszteni, emailben elküldeni vagy Facebookon megosztani.

10 másodperc alatt elkészül a kinyomtatott fénykép is, melyet tökéletes minőségben, 10x15 vagy 5x15 cm-es fotópapírra nyomunk – az előzetesen elkészített design szerint.

Az elkészült fotók azonnal felkerülnek egy privát online galériába, így ezekhez az ügyfél egyből hozzáfér.

Az aktivitás mellé 1 fő animátort is biztosítunk, aki végig segíti a fotózkodást.

A tükröződés miatt beltéren javasoljuk a használatát!

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A Selfie Mirror különlegességét elegáns stílusa adja, melyet kérésre vörös szőnyeggel és kordonokkal teszünk még egyedibbé.

A tükörreflexes kamerának és a professzionális stúdióvakunak köszönhetően fényviszonytól függetlenül tökéletes teljes alakos képek készülnek, melyeket 10 mp alatt ki is nyomtatunk a vendégeknek KORLÁTLAN SZÁMBAN. A fotók mellett boomerang is készíthető.

Széles kiegészítő választékunkból minden korosztály és minden vendég megtalálja a kedvencét, a használt készletet az adott rendezvény stílusához igyekszünk igazítani.

225x225 cm-es feszített textil fotófalaink tökéletes hátteret biztosítanak a fotózáshoz. Jelenleg 28 különböző minta áll rendelkezésre, de természetesen egyedi hátfal gyártásában is tudunk segíteni.

BRANDINGelnéd?

A fotókra egyedi keret vagy logo helyezhető, az email szövegét is személyre szabhatjuk. Ezek a változtatások semmi extra költséggel nem járnak.

Ha valaki ennél többre vágyik, szívesen segítünk egyedi 225x225 cm-es feszített textil fotófal gyártásában (6 munkanap), mely a továbbiakban díjmentesesen használható. Igény esetén szívesen segítünk egyedi habkarton eszközök gyártásában is!

BRANDINGelnéd?

Price list

Fill your name and email address and we send You our pricelist in 1 business day!

Success!

Inquiry

Answer 8 easy questions about your event and we get back to You with the quote!