cta

cta

A SELFIE MACHINE LIGHT egy trendi fotóautomata a legújabb iPad Pro-val, nagy teljesítményű körfénnyel és azonnal fotónyomtatással.

Jó minőségű fotókat, gifeket, boomerangokat készít, melyeket a vendégek szerkeszthetnek, digitákisan megoszthatnak és kinyomtatatva hazavihetnek.

Akár áramforrás nélkül is működtethető!

Így működik

A vendégek kiválasztják a nekik tetsző kiegészítőket, felveszik kedvenc pózukat, a gép visszaszámol és elkészíti a tökéletes fotót/gifet/boomerangot. A képre branding kerül és azonnal megosztható (emailben, QR kód beolvasással vagy AirDropon), de akár nyomtatható os 10x15-ös fotópapírra.

Az elkészült fotók azonnal felkerülnek egy privát online galériába, így ezekhez az ügyfél egyből hozzáfér.

Az aktivitás mellé 1 fő animátor is jár, aki végig segíti a fotózkodást.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A legújabb iPad Pro nagy érzékenységű kamerájának és a professzionális körfénynek köszönhetően meglepően jó minőségű fotók/gifek/boomerangok készíthetők vele. Természetesen a Selfie Machine azért jobb minőségű képeket készít, de a Light mellett szól az, hogy kis helyet foglal, könnyen hordozható, áramforrás nélkül is működtethető, illetve természetesen alacsonyabb áron rendelhető, mint a ”nagytestvér”.

Kérhető nyomtatással és nyomtatás nélkül is. Ebben az esetben a képeket a vendégek emailben, qr kód beolvasással vagy Airdropon is megkaphatják.

Széles kiegészítő választékunkból minden korosztály és minden vendég megtalálja a kedvencét, a használt készletet az adott rendezvény stílusához igyekszünk igazítani.

225x225 cm-es feszített textil fotófalaink tökéletes hátteret biztosítanak a fotózáshoz. Jelenleg 28 különböző minta áll rendelkezésre, de természetesen egyedi hátfal gyártásában is tudunk segíteni. 

BRANDINGelnéd?

A Selfie Machine „Light” rengeteg branding-lehetőséget nyújt. A fotókra egyedi keret vagy logo helyezhető, az email szövegét is személyre szabhatjuk. Ezek a változtatások semmi extra költséggel nem járnak.

Ha valaki ennél többre vágyik, a Selfie Machine gépház is braningelhető (4 munkanap), illetve egyedi 225x225 cm-es feszített textil fotófal is készíthető (6 munkanap), mely a továbbiakban díjmentesesen használható. Igény esetén szívesen segítünk egyedi habkarton eszközök gyártásában is!

BRANDINGelnéd?

Price list

Fill your name and email address and we send You our pricelist in 1 business day!

Success!

Inquiry

Answer 8 easy questions about your event and we get back to You with the quote!