Megérkezett az első olyan fotóautomata, mely a kiterjesztett valóságot használva lehetővé teszi, hogy világsztárokkal, mesehősökkel vagy az adott márka arcaival pózolhassunk! A karakterek ugyanúgy mozognak, mintha ott lennének velünk a helyszínen. 

ELÉRHETŐ: 2022. MÁJUSTÓL

Így működik

Maga az eszköz 49”-os érintőképernyővel, egy speciális kamerával és egy villámgyors fotónyomtatóval rendelkezik. A vendég a képernyőn kiválaszthatja, hogy kivel vagy kikkel szeretne fotózkodni (akár 10 karakter közül is választhat maximum 5-öt egyszerre). A karakterek beállnak pózolni a vendég mellé, mintha ők is ott lennének a helyszínen.

A fotót követően a karakterek kivonulnak a képből, a vendég pedig nyomtathatja a képet, illetve természetesen el is küldheti magának.

Az elkészült fotók azonnal felkerülnek egy privát online galériába, így ezekhez az ügyfél egyből hozzáfér.

Az aktivitás mellé 1 fő animátor is jár, aki végig segíti a fotózkodást.

Előkészületek

FONTOS: Selfie AR a többi aktivitásunkkal szemben nem egy ”kulcsrakész” aktivitás. Szükség van némi előkészületre: amennyiben nem állnak rendelkezésre megfelelő videós anyagok a kívánt karakterekről, akkor először ezeket le kell készíteni egy stúdióban greenbox előtt (ezt akár teljes egészében levezényeljük vagy briefeljük természetesen).

A másik opció, hogy stock oldalól megvásároljuk a kívánt tartalmakat (ez leginkább rajzolt karakterek esetén lehetséges) Ezt követi némi programozás és videó szerkesztés.

Ezekre a folyamatokra 3 hetet mindenképpen számolni kell.

Így működik
Ezért különleges

Ezért különleges

A Selfie AR-ben találkozik a legmodernebb szoftver- és hardver technológia és olyat mutat, amitől mindenki álla leesik! Szuper választás fesztiválra, expora, promóciós roadshow-ra vagy bárhova ahol fontos, hogy kitűnjünk a tömegből vagy olyat mutassunk, amit még eddig senki!

Igény esetén akár greenbox-szal is kérhető, ahol akár a háttér is kicserélhető és akár videó is rögzíthető, ahogy a vendég együtt mozog az AR karakterrel.

A 49”-es érintőképernyő és a 60 fps-sel rögzítő, nagy látószögő kamera tökéletes ”szaggatásmentes” élményt biztosít, fotónyomtatónk pedig 8 mp alatt képes egy 10x15 cm-es kép kinyomtatására.

Price list

Fill your name and email address and we send You our pricelist in 1 business day!

Success!

Inquiry

Answer 8 easy questions about your event and we get back to You with the quote!